“Al onze verwachtingen werden ingevuld”

Voor een lange tijd waren ondernemingen en overheidsinstanties genoodzaakt om op afspraak te werken. Dit om drukte te vermijden en alles coronaproof te laten verlopen.

Ook het gemeentebestuur van Stabroek ging voor een online afsprakensysteem. Hun zoektocht begon met een research die uitkwam bij Appoint.

Betrouwbaar én op maat!

Eerst werden de behoeften in kaart gebracht om zo tot een oplossing op maat te komen. Op zeer korte tijd werd de module opgezet en geïntroduceerd bij de bewoners. De inwoners konden al snel hun weg vinden door de gebruiksvriendelijkheid van het systeem.

Eindeloze functionaliteiten

Ook voor de medewerkers zagen we een positief effect op hun interne werking en dienstverlening . Post-corona zal het online agendasysteem nog steeds gebruikt worden. Het lokaal bestuur vindt het simpelweg veel aangenamer werken en wil het systeem ook gaan veralgemenen. Ze gaan hun dienstverleningsconcept volledig onder handen nemen en uitbreiden met het klantgeleidingssyteem van Appoint.

Een klantgeleiding begeleidt elke bezoeker van A tot Z, brengt inzicht in de verschillende bezoekersstromen en registreert alles in één centraal systeem. Dit om inwoners nog efficiënter te kunnen ontvangen.

Gemeente of niet, ben jij ook op zoek naar een efficiënt en betrouwbaar online agendasysteem? 

Boek vrijblijvend een online demo en we bespreken de mogelijkheden voor jouw onderneming! 

Al onze verwachtingen werden ingevuld en het is simpelweg veel aangenamer werken. Wij zijn super tevreden. -Kris van der Maat Informatieambtenaar/Noodplanning Gemeente Stabroek

Appoint online agenda afsprakensysteem gemeente Stabroek