#AppointOnPoint

Blijf op de hoogte van het laatste Appoint nieuws, productontwikkelingen, tips en succesverhalen.

Appoint online agenda afsprakensysteem gemeente Stabroek

Ook het gemeentebestuur van Stabroek ging voor een online afsprakensysteem. Hun zoektocht begon met een research die uitkwam bij Appoint.

Serry Tegels Appoint online agenda Oudsbergen

Serry was specifiek op zoek naar een Belgische partner die gespecialiseerd is in online agenda’s. En na wat opzoekwerk zijn ze bij Appoint terechtgekomen.

IGEAN, online agenda, Appoint, afsprakenbeheer, agendasysteem

“Na een online meeting met Appoint kregen we binnen de 24 uur een ‘go’ van onze directie. Enkele dagen later hadden we onze afsprakenmodule die volledig aan onze eisen voldeed.”

logo, Baron Beeckman, escape room, appoint, online agenda, afsprakenbeheer

“Zowel wat het totale product, als kostprijs, als de flexibiliteit betreft, voldeed Appoint compleet aan onze wensen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we voor deze leverancier hebben gekozen.”

Appoint online agenda politiezone LRH afsprakenbeheer

“Zowel wat het totale product, als kostprijs, als de flexibiliteit betreft, voldeed Appoint compleet aan onze wensen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we voor deze leverancier hebben gekozen.”

BMW Beliën Appoint online agenda

Door de noodgedwongen sluiting van de fysieke showrooms en garage, bleven veel klanten met vragen zitten en werd onze klantendienst overspoeld. Appoint zorgde voor een bijkomende video–integratie om de klanten zo goed mogelijk te blijven servicen. De perfecte oplossing dus!

appoint, online agenda, afsprakensysteem, blog, online agendasysteem

Waarom zouden we zoveel tijd verliezen in administratieve taken als er tegenwoordig zoveel digitale alternatieven bestaan die je taken kunnen automatiseren?

Copy of APPOINT-Social-14

De wereld verandert snel, ook de onlinewereld. Websitebezoekers verwachten steeds meer, alles moet sneller werken en zoekmachines worden alsmaar slimmer. We hebben de meest belangrijke kenmerken van een goede website op een rijtje gezet!

appoint, online agenda, blog, het belang van automatische antwoorden

Je taken stapelen op en je e-mails blijven binnenstromen. Soms ben je gewoon niet in staat om alle berichten in je mailbox snel te beantwoorden. Klanten langer laten wachten is ook geen optie. De oplossing? Een automatisch antwoord!

Appoint, blog, corona, digitale transformatie, online agenda, afsprakenbeheer

Het blijft onwerkelijk hoe een virus als corona ons leven beïnvloedt. Covid-19 zette een enorme druk op onze samenleving, maar communiceren tijdens deze pandemie blijft cruciaal. Het gevolg van de lockdown en de afstandsmaatregelen? Digitalisering!

Appoint blog werk uit handen nemen met afsprakenbeheer - online agenda

Lukt het jou om je agenda steeds 100% nauwkeurig bij te houden? Of heb je overal reminders liggen en loop je zo af en toe wel eens een afspraak mis? Al eens aan een online systeem gedacht om je afspraken te managen?