#AppointOnPoint

Blijf op de hoogte van het laatste Appoint nieuws, productontwikkelingen, tips en succesverhalen.

Singer Befrako website webshop Appoint naaimachines

Appoint ontwierp een volledige website/webshop voor Singer. Een gebruiksvriendelijke webshop die ook mobiel toegankelijk is en dus zowel goed zichtbaar is op desktop, tablet als mobiel.

Palmers Verzekeringen Vastgoed Online Agenda Appoint

“In samenspraak zochten we naar de beste boomstructuur voor hun onderneming. Het vergde de nodige voorbereiding om de beschikbaarheden van alle ondernemers op elkaar af te stemmen, waar we succesvol in geslaagd zijn.”

Mediamarkt Appoint Online Agenda

“JAWADDE DADDE!” Dat was ook onze reactie toen we gecontacteerd werden door MediaMarkt. Een naam die jullie allemaal wellicht bekend in de oren klinkt.

Fernando music academy Appoint Online Agenda

De muziekwereld verandert stilaan en dat voelt ook Fernando Music Academy. Dit was voor de academie dan ook de aanleiding om te brainstormen en met een nieuw idee op de markt te komen, namelijk: een online muziekplatform. Een idee dat als muziek in de oren klinkt!

E-Volve Appoint

Bij E-Volve houden ze van harmonie en dit aspect moet zeker weerspiegeld worden op hun nieuwe website. Belangrijker was dat hun verhaal en aanpak duidelijk werd weergegeven. Het E-Volve team had een zeer duidelijke visie voor ogen en wij zijn deze uitdaging met veel enthousiasme aangegaan.

Gemeente Bocholt Appoint online agenda

De zeer lange wachttijden waren de doorslaggevende factor voor de gemeente om te gaan werken met een geïntegreerd online agendasysteem.

Beeld blogpagina Appoint-3

ASL Group is een belangrijke speler op de Europese markt van de zakenluchtvaart. Ondanks dat toerisme klappen kreeg tijdens de coronacrisis, vloog ASL tegen de richting in en brengen ze een nieuw aanbod op de markt.

Beeld blogpagina Appoint-5

Job Expert wilde graag investeren in hun digitale transformatie en dus kregen we de vraag om een nieuwe website voor hen te bouwen. Een website die hun verhaal goed naar voor zou brengen.