#AppointOnPoint

Blijf op de hoogte van het laatste Appoint nieuws, productontwikkelingen, tips en succesverhalen.

logo, Baron Beeckman, escape room, appoint, online agenda, afsprakenbeheer

“Zowel wat het totale product, als kostprijs, als de flexibiliteit betreft, voldeed Appoint compleet aan onze wensen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we voor deze leverancier hebben gekozen.”

Appoint, blog, corona, digitale transformatie, online agenda, afsprakenbeheer

Het blijft onwerkelijk hoe een virus als corona ons leven beïnvloedt. Covid-19 zette een enorme druk op onze samenleving, maar communiceren tijdens deze pandemie blijft cruciaal. Het gevolg van de lockdown en de afstandsmaatregelen? Digitalisering!

Appoint blog werk uit handen nemen met afsprakenbeheer - online agenda

Lukt het jou om je agenda steeds 100% nauwkeurig bij te houden? Of heb je overal reminders liggen en loop je zo af en toe wel eens een afspraak mis? Al eens aan een online systeem gedacht om je afspraken te managen?

Appoint online agenda politiezone LRH afsprakenbeheer

“Zowel wat het totale product, als kostprijs, als de flexibiliteit betreft, voldeed Appoint compleet aan onze wensen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we voor deze leverancier hebben gekozen.”

BMW Beliën Appoint online agenda

Door de noodgedwongen sluiting van de fysieke showrooms en garage, bleven veel klanten met vragen zitten en werd onze klantendienst overspoeld. Appoint zorgde voor een bijkomende video–integratie om de klanten zo goed mogelijk te blijven servicen. De perfecte oplossing dus!

Goed CM thuiszorgwinkel hoorcentrum apotheek appoint online agenda

Carolien Cox, marketeer bij Goed, was op zoek naar een online systeem zodat klanten zelf een afspraak konden inplannen via de website. Ondertussen, 7 jaar later, zijn ze nog steeds een tevreden klant bij Appoint.

Dierenarts Kevin Langens Online agenda Appoint

Kevin kon vaak geen telefoons meer opnemen omwille van tijdsgebrek. Door de drukte in de praktijk was het niet meer evident om alle inkomende telefoons te beantwoorden en afspraken telefonisch in te plannen. Dit was dan ook de voornaamste reden om op zoek te gaan naar een slimme oplossing voor het agendabeheer.

Jojo Systems Appoint Online Agenda

JOJO Systems hoeft zich geen zorgen meer te maken om de afspraken voor het onderhoud van zijn/haar klanten. “Appoint heeft zeer goede resultaten geleverd. Door de vlotte communicatie en de snelle service waren er nooit problemen of klachten.”

Optiek Karine Appoint website online agenda

Appoint werkte een volledig nieuwe website voor Optiek Karine uit, gekoppeld aan een optimaal agendabeheer. Via een eenvoudige klik op de website van Optiek Karine, kan iedereen een afspraak maken via de intelligente Appoint software.

Singer Befrako website webshop Appoint naaimachines

Appoint ontwierp een volledige website/webshop voor Singer. Een gebruiksvriendelijke webshop die ook mobiel toegankelijk is en dus zowel goed zichtbaar is op desktop, tablet als mobiel.

Palmers Verzekeringen Vastgoed Online Agenda Appoint

“In samenspraak zochten we naar de beste boomstructuur voor hun onderneming. Het vergde de nodige voorbereiding om de beschikbaarheden van alle ondernemers op elkaar af te stemmen, waar we succesvol in geslaagd zijn.”

Mediamarkt Appoint Online Agenda

“JAWADDE DADDE!” Dat was ook onze reactie toen we gecontacteerd werden door MediaMarkt. Een naam die jullie allemaal wellicht bekend in de oren klinkt.

Fernando music academy Appoint Online Agenda

De muziekwereld verandert stilaan en dat voelt ook Fernando Music Academy. Dit was voor de academie dan ook de aanleiding om te brainstormen en met een nieuw idee op de markt te komen, namelijk: een online muziekplatform. Een idee dat als muziek in de oren klinkt!

E-Volve Appoint

Bij E-Volve houden ze van harmonie en dit aspect moet zeker weerspiegeld worden op hun nieuwe website. Belangrijker was dat hun verhaal en aanpak duidelijk werd weergegeven. Het E-Volve team had een zeer duidelijke visie voor ogen en wij zijn deze uitdaging met veel enthousiasme aangegaan.

Gemeente Bocholt Appoint online agenda

De zeer lange wachttijden waren de doorslaggevende factor voor de gemeente om te gaan werken met een geïntegreerd online agendasysteem.

Beeld blogpagina Appoint-3

ASL Group is een belangrijke speler op de Europese markt van de zakenluchtvaart. Ondanks dat toerisme klappen kreeg tijdens de coronacrisis, vloog ASL tegen de richting in en brengen ze een nieuw aanbod op de markt.

Beeld blogpagina Appoint-5

Job Expert wilde graag investeren in hun digitale transformatie en dus kregen we de vraag om een nieuwe website voor hen te bouwen. Een website die hun verhaal goed naar voor zou brengen.