#AppointOnPoint

Blijf op de hoogte van het laatste Appoint nieuws, productontwikkelingen, tips en succesverhalen.

Appoint, blog, corona, digitale transformatie, online agenda, afsprakenbeheer

Het blijft onwerkelijk hoe een virus als corona ons leven beïnvloedt. Covid-19 zette een enorme druk op onze samenleving, maar communiceren tijdens deze pandemie blijft cruciaal. Het gevolg van de lockdown en de afstandsmaatregelen? Digitalisering!

Appoint blog werk uit handen nemen met afsprakenbeheer - online agenda

Lukt het jou om je agenda steeds 100% nauwkeurig bij te houden? Of heb je overal reminders liggen en loop je zo af en toe wel eens een afspraak mis? Al eens aan een online systeem gedacht om je afspraken te managen?

Appoint online agenda politiezone LRH afsprakenbeheer

“Zowel wat het totale product, als kostprijs, als de flexibiliteit betreft, voldeed Appoint compleet aan onze wensen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we voor deze leverancier hebben gekozen.”

BMW Beliën Appoint online agenda

Door de noodgedwongen sluiting van de fysieke showrooms en garage, bleven veel klanten met vragen zitten en werd onze klantendienst overspoeld. Appoint zorgde voor een bijkomende video–integratie om de klanten zo goed mogelijk te blijven servicen. De perfecte oplossing dus!

Goed CM thuiszorgwinkel hoorcentrum apotheek appoint online agenda

Carolien Cox, marketeer bij Goed, was op zoek naar een online systeem zodat klanten zelf een afspraak konden inplannen via de website. Ondertussen, 7 jaar later, zijn ze nog steeds een tevreden klant bij Appoint.

Dierenarts Kevin Langens Online agenda Appoint

Kevin kon vaak geen telefoons meer opnemen omwille van tijdsgebrek. Door de drukte in de praktijk was het niet meer evident om alle inkomende telefoons te beantwoorden en afspraken telefonisch in te plannen. Dit was dan ook de voornaamste reden om op zoek te gaan naar een slimme oplossing voor het agendabeheer.

Jojo Systems Appoint Online Agenda

JOJO Systems hoeft zich geen zorgen meer te maken om de afspraken voor het onderhoud van zijn/haar klanten. “Appoint heeft zeer goede resultaten geleverd. Door de vlotte communicatie en de snelle service waren er nooit problemen of klachten.”

Optiek Karine Appoint website online agenda

Appoint werkte een volledig nieuwe website voor Optiek Karine uit, gekoppeld aan een optimaal agendabeheer. Via een eenvoudige klik op de website van Optiek Karine, kan iedereen een afspraak maken via de intelligente Appoint software.

Singer Befrako website webshop Appoint naaimachines

Appoint ontwierp een volledige website/webshop voor Singer. Een gebruiksvriendelijke webshop die ook mobiel toegankelijk is en dus zowel goed zichtbaar is op desktop, tablet als mobiel.

Palmers Verzekeringen Vastgoed Online Agenda Appoint

“In samenspraak zochten we naar de beste boomstructuur voor hun onderneming. Het vergde de nodige voorbereiding om de beschikbaarheden van alle ondernemers op elkaar af te stemmen, waar we succesvol in geslaagd zijn.”