Een digitaal visitekaartje voor E-Volve

E-Volve is een marketing- en communicatiebedrijf dat erin gelooft dat door op een andere manier naar je sales, marketing en communicatie te kijken je onderneming on- én offline zal (blijven) evolueren.

Met hun SMC-plan® en hun formule tot succes® ontplooien zij de opportuniteiten van je business.

Loriana Allegrezza, zaakvoerder en Business Stylist, is 2 jaar geleden haar zaak opgestart. Vandaag is de zaak geëvolueerd naar een team van 6 Business Stylists. Naast de uitbreiding van het team, kende ook hun business een evolutie in 2020. Voor E-Volve was dit dé uitgelezen kans om hun website opnieuw onder de loep te nemen.

Bij E-Volve houden ze van harmonie en dit aspect moet zeker weerspiegeld worden op hun nieuwe website. Belangrijker was dat hun verhaal en aanpak duidelijk werd weergegeven. Het E-Volve team had een zeer duidelijke visie voor ogen en wij zijn deze uitdaging met veel enthousiasme aangegaan.

Vandaag zijn we meer dan tevreden over het eindresultaat!

Wilt u het volledig resultaat bekijken? Klik dan hier!

E-Volve goes online

Online E-Volve Class

Tijdens de coronacrisis heeft E-Volve hun eerste Online E-Volve Class gelanceerd. Ook hier werden we als partner ingeschakeld voor de integratie van een online agenda. De Online E-Volve Classes kunnen voortaan op een snelle en gebruiksvriendelijke manier geboekt worden via hun website.

Onze website is ons digitaal visitekaartje. Appoint brengt onze visie keer op keer foutloos tot leven.

Loriana Allegrezza Zaakvoerder E-Volve

Loriana Allegrezza - Zaakvoerder E-Volve

Nood aan een nieuwe website of heeft uw huidige website een make-over nodig?

Bekijk hier onze referenties!