Gemeente Bocholt op afspraak! Simpel, handig & snel geholpen

Nadat de politiezone Carma met het online afsprakensysteem startte, verscheen het op de promo schermen van de gemeente Bocholt. Dit zorgde ervoor dat de gemeente ook op zoek ging naar een sterke partner om dit te realiseren. Ze kwamen bij enkele spelers terecht die vaker ingeschakeld worden bij lokale besturen, maar de gemeente besloot om uitgerekend met ons in zee te gaan. Wat heeft hen overtuigd? Een kwalitatief hoogstaande software aan een scherpe prijs.

De zeer lange wachttijden waren de doorslaggevende factor voor de gemeente om te gaan werken met een geïntegreerd online agendasysteem. De lange wachttijden zorgden voor een overrompeling van de diensten, waardoor de kwaliteitsnorm van dienstverlening niet altijd optimaal was.

Het afsprakensysteem van Appoint biedt hier dé oplossing: burgers komen nu wanneer het hen het beste uitkomt en moeten niet meer wachten. Iedereen kan nu op een klantvriendelijke en professionele wijze verder worden geholpen.

Zo houden ze niet enkel de inwoners tevreden, maar ook de medewerkers. Het onthaal en de diensten kunnen zo meer rust en zelfvertrouwen uitstralen.

Wilt u het volledig resultaat bekijken? Klik dan hier!

Het resultaat is prachtig!

 

Eenvoudig in gebruik, zowel voor de burger als voor de medewerkers. Ook de koppelingen met de website zorgen voor een gestroomlijnde gebruikerservaring.

 

Gemeente Bocholt

College van Burgemeester en Schepenen Bocholt

Nood aan een online agenda?

Boek vrijblijvend een afspraak!