Appoint stroomlijnt en automatiseert je dagelijkse afspraken op een flexibele en consistente manier en is overal en altijd in real-time beschikbaar. Raadpleeg je agenda via je website op je pc of via de Appoint app op je smartphone of tablet.

Kies je plan en maak een account aan

Stroomlijn je dagelijkse afspraken

Appoint is een uitgebreid agendasysteem dat zich flexibel aanpast aan elke organisatie of onderneming. Sta jij of je diensten in voor het agendabeheer of werk je liever met een publieke agenda waarbij je klanten zelf hun afspraak maken? Aan jou de keuze.

 kies je plan

Configureer de gewenste  functies op jouw maat

Heb het beheer van je agenda helemaal onder controle

Synchroniseer je agenda met andere softwaretoepassingen waarmee je werkt. Zo heb je alle gegevens die voor jou belangrijk zijn ook steeds up-to-date ter beschikking in je online agenda.

 functies

Geniet van een professioneel afsprakenbeheer

Zet je dagindeling helemaal naar jouw hand

Verlies niet langer kostbare tijd aan het beheren, opvolgen en plannen van je agenda. Laat het afsprakenbeheer over aan Appoint en wordt opnieuw de baas over je eigen agenda.

 kies je plan

Vraag nu uw online demo sessie aan

en ontdek zelf alle voordelen van Appoint.

Test de verschillende mogelijkheden van het online agendasysteem en probeer de functionaliteiten uit die je leiden naar een efficiënt afsprakenbeheer.