Blogs / Testimonials

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Testimonials2 juni 2021

Appoint is een blijvertje

Serry was specifiek op zoek naar een Belgische partner die gespecialiseerd is in online agenda’s. En na wat opzoekwerk zijn ze bij Appoint terechtgekomen.

De ideale tegelsparketvloer of natuursteen vind je bij Serry in Boortmeerbeek. Ze beschikken over een enorm uitgebreid gamma en bieden maatwerk aan. Door hun ervaring en uitgebreide collectie kunnen zij jou helpen met je woondromen waar te maken.

Appoint to the rescue!
Tijdens de coronacrisis werd Serry uitgedaagd om uitsluitend op afspraak te werken. En net zoals bij vele andere bedrijven was dat aanpassen. Zeker als je werkt met een toonzaal waar je klanten veel beter kunt servicen.

De eerste weken boekten klanten uitsluitend telefonisch een afspraak. Hoewel dit vaak vlot verliep, merkten ze bij Serry dat dit toch niet de meest efficiënte manier was. Het was intensief en tijdrovend. De telefoon stond gloeiend rood waardoor ze genoodzaakt waren om ander werk opzij te schuiven.

Om de efficiëntie te verhogen gingen ze op zoek naar de beste tool waarbij klanten zelf hun afspraak kunnen inboeken, op timeslots die je als ondernemer zelf beschikbaar stelt. Zo konden de medewerkers bij Serry niet enkel tijd winnen, maar werd de productiviteit ook verhoogd.

Serry was specifiek op zoek naar een Belgische partner die gespecialiseerd is in online agenda’s. En na wat opzoekwerk zijn ze bij Appoint terechtgekomen.

“Appoint is een blijvertje”

Wat begon als een gepuzzel, is nu een vast onderdeel van hun werking geworden. Serry gebruikt ons online agendasysteem al ongeveer een half jaar. Zelfs nu het winkelen op afspraak niet meer verplicht is, gebruiken ze het afsprakensysteem voor klanten die advies willen inwinnen.

Benieuwd hoe een online agendasysteem eruit kan zien? Bekijk hier de agenda van Serry.

Ook onze verkoopmedewerkers zijn erg tevreden van de efficiënte werking. Appoint is dus bij ons zeker een blijver! – Lauren Van der Spurt en Stijn Clinckemalie – Marketing Team Serry

Share