Optiek Karine vanuit een ander ooghoek bekeken

23 jaar geleden startte Karine Bosmans haar eigen zaak: Optiek Karine. Als gediplomeerd en gecertificeerd opticienoptometrist en door haar passie voor mode, weet zij als geen ander welke bril het beste bij de klant past. Het team van Optiek Karine gelooft er sterk in dat de gezondheid van de ogen heel belangrijk is en bijdraagt tot een goede levenskwaliteit.

Optiek Karine Team Appoint website online agenda

Intelligente Appoint Software

Optiek Karine werkte al veel op afspraak. Door corona werd de nood aan een online agendasysteem reëel. Tegelijk vond ze het de uitgelezen kans om haar website volledig te vernieuwen. Karine Bosmans, zaakvoerster van Optiek Karine, werkte reeds samen met E-Volve. Via de Business Stylists van E-Volve, kwam ze uiteindelijk bij Appoint terecht. Appoint werkte een volledig nieuwe website voor Optiek Karine uit, gekoppeld aan een optimaal agendabeheer.

Via een eenvoudige klik op de website van Optiek Karine, kan iedereen een afspraak maken via de intelligente Appoint software. Zo kan elke klant bij Optiek Karine terecht met vragen over een nieuwe bril, een zonnebril, een oogmeting, controle en contactlenzen. Een groot assortiment met een diversiteit aan verschillende merken en diensten!

Appoint is zeker en vast een oplossing voor een zeer betrouwbare online agenda! We plukken dagelijks de vruchten van onze website en bijhorende agendamodule. Het team is super vriendelijk en geduldig. Wij zijn enorm gelukkig met het eindresultaat, top!

Optiek Karine Team Appoint website online agenda

Team Optiek Karine

Nood aan een (vernieuwde) website of webshop, gekoppeld aan een online agenda?

Bekijk hier onze referenties!