We hebben niet geaarzeld om met Appoint in zee te gaan

Het team van Palmers is ervan overtuigd dat makelen, het behartigen en beheren van verzekeringen en vastgoed, start op basis van een vertrouwelijke relatie. Als vertrouwenspersoon reiken ze hun cliënten een begeleidende hand. Dit doen ze onafhankelijk en volledig op maat van de wensen en behoeften van de klant. Reeds vijf generaties lang bouwen ze zo aan diepgaande en duurzame relaties.

De juiste digitale oplossing

Eén van de frustraties van Palmers was dat er te veel tijd gespendeerd werd in het plannen van afspraken met klanten en prospecten. Het over heen en weer bellen en mailen paste niet in de ‘way of working’ van het bedrijf. Verschillende pogingen via het programma ‘Doodle’ gaven ook niet de gewenste resultaten. Hoog tijd voor de juiste digitale oplossing, namelijk: Appoint!

Na een vakkundige toelichting besloot Palmers om met Appoint in zee te gaan. “In samenspraak zochten we naar de beste boomstructuur voor hun onderneming. Het vergde de nodige voorbereiding om de beschikbaarheden van alle ondernemers op elkaar af te stemmen, waar we succesvol in geslaagd zijn.” – Team Palmers

De link van hun online agenda staat in de e-mail handtekening. Klanten kunnen op deze manier met 1 klik een afspraak boeken bij de gewenste persoon.
Ook werd hier een synchronisatie gemaakt met Microsoft Office zodat de Appoint agenda gelinkt is met de Outlook agenda. Zo zijn alle afspraken, die via de online agenda geboekt worden, ook zichtbaar in ieders persoonlijke agenda.

Na een vakkundige toelichting hebben we niet geaarzeld om met Appoint in zee te gaan. Een goede en adequate service en snelle feedback op vragen bij problemen.

Palmers verzekeringen vastgoed online agenda Appoint

Team Palmers

Nood aan een online agenda?

Bekijk hier vrijblijvend een afspraak!