Wie kiest voor het automatisch agendasysteem van Appoint ontdekt meteen de vele voordelen voor zijn organisatie of onderneming. De applicatie is heel eenvoudig in gebruik en toegankelijk voor zowel beheerders als klanten. Merk hoe je voortaan je tijd veel efficiënter kan indelen en onnodige onderbrekingen herleid worden tot een minimum. Bovendien biedt Appoint één centraal aanspreekpunt voor jouw volledig online platform, wat het voor jou extra gemakkelijk maakt. Benieuwd naar nog meer voordelen? Lees dan hieronder wat onze tevreden klanten te vertellen hebben over de online agenda van Appoint.

“Telesecretariaat Offitel gebruikt al vanaf dag één de Appoint-agenda, de reden hiervoor is simpel, we geloven heel sterk in een agenda waar zowel de beheerder, het telesecretariaat, maar ook, en vooral, de klant, op een eenvoudige en laagdrempelige manier een afspraak kan boeken. De Appoint-agenda is de enige agenda in de markt die voldoet aan deze voorwaarden; laagdrempelig en intuïtief in gebruik!”

Bart jansen
Zaakvoerder Offitel

“Sinds ik gebruik maak van de Appoint online Agenda is het werken veel aangenamer voor mezelf, de klanten en de patiënten. De wachttijden zijn een heel stuk minder geworden en ik bereik meer nieuwe klanten. De klant apprecieert de plotse omschakeling van vrije consultatie naar enkel op afspraak ook heel erg, dat blijkt uit hoe vlot het loopt. Binnen de week maakt al 70% van de klanten een afspraak. Het systeem zelf is heel gebruiksvriendelijk. Ik als computerleek kan er heel gemakkelijk mee werken. Ook grote pluspunten zijn de app voor je smartphone, dat de klant niet moet inloggen en je snel kleine aanpassingen kan doen als je weinig tijd hebt. Kortom een vooruitgang voor mijn praktijk!”

Valerie Gielen
Dierenarts

Net uitgetest, en het werkt goed zo.
Super, thanks mannen! 🙂

Fatih Kose

Zaakvoerder Hypnosepraktijk

Ons bedrijf, Hauwytrans BVBA – Luchthaven- en personenvervoer, gevestigd te Leopoldsburg maakt bijna een jaar gebruik van deze gebruiksvriendelijke agenda.
Elke chauffeur heeft zijn persoonlijke agenda met daaraan gekoppeld een tele-secretariaat vanwaar alles gestuurd wordt.
Deze agenda is een meerwaarde voor onze firma en een absolute aanrader!

Appoint…alvast bedankt voor de sublieme ondersteuning en service.

Toppie!

Franky Hauwytrans
Taxi – en luchthavenvervoer

Vraag nu uw online demo sessie aan

en ontdek zelf alle voordelen van Appoint.

Test de verschillende mogelijkheden van het online agendasysteem en probeer de functionaliteiten uit die je leiden naar een efficiënt afsprakenbeheer.