Wie kiest voor het automatisch agendasysteem van Appoint ontdekt meteen de vele voordelen voor zijn organisatie of onderneming. De applicatie is heel eenvoudig in gebruik en toegankelijk voor zowel beheerders als klanten. Merk hoe je voortaan je tijd veel efficiënter kan indelen en onnodige onderbrekingen herleid worden tot een minimum. Bovendien biedt Appoint één centraal aanspreekpunt voor jouw volledig online platform, wat het voor jou extra gemakkelijk maakt. Benieuwd naar nog meer voordelen? Lees dan hieronder wat onze tevreden klanten te vertellen hebben over de online agenda van Appoint.

In vergelijking tot onze vorige online agenda merken we dat er sneller afspraken gemaakt en dus ook meer geboekt worden door klanten, dit is echt een vooruitgang. Zelf gebruik ik de agenda heel gemakkelijk tijdens een gesprek om direct met de klanten een afspraak in te plannen. De synchronisatie met onze priveagenda’s gaat ook heel fijn.

De gebruiksvriendelijkheid van de appoint agenda is dus top, we zijn zeer tevreden. De helpdesk is overigens ook prima, online correct geholpen, via mail en rechtstreeks contact worden we door u ook elke keer snel en correct geholpen, super!

Kortom, Appoint …zeker een aanrader👍🏻

Simone en Ray

Tatsu-Tattoo

“Wij gebruiken jullie agenda nu ongeveer twee jaar. Het is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Zo kunnen we zelf of onze inwoners heel makkelijk via de website een afspraak maken. De burgers weten ook meteen welke documenten ze moeten meebrengen en ook wij zijn perfect voorbereid! Een win-win voor iedereen!

Politiezone Geel-Laakdal-Meerhout
Politiezone

We zijn gestart met de agenda online. We hebben de klanten hierover nog niet geïnformeerd en toch stonden er vandaag al een paar patiënten geboekt door de klant.

Ze hebben het dus al gevonden!

Bedankt voor de hulp!

Nele Van Den Bosch
Dierenarts

“Ik ben jullie agenda ondertussen een maandje aan het gebruiken en wou toch even kwijt dat ik zeer tevreden ben!

Het is zeer handig, de klanten vinden het gemakkelijk en een aanwinst. Zelf heb ik zoals je zei een veel lagere telefoonload!

Ik heb maar van 1 ding spijt… Dat ik het niet veel eerder aangekocht heb 😉”

Kirsten Driesen
Dierenarts

“Telesecretariaat Offitel gebruikt al vanaf dag één de Appoint-agenda, de reden hiervoor is simpel, we geloven heel sterk in een agenda waar zowel de beheerder, het telesecretariaat, maar ook, en vooral, de klant, op een eenvoudige en laagdrempelige manier een afspraak kan boeken. De Appoint-agenda is de enige agenda in de markt die voldoet aan deze voorwaarden; laagdrempelig en intuïtief in gebruik!”

Bart jansen
Zaakvoerder Offitel

Ons bedrijf, Hauwytrans BVBA – Luchthaven- en personenvervoer, gevestigd te Leopoldsburg maakt bijna een jaar gebruik van deze gebruiksvriendelijke agenda.
Elke chauffeur heeft zijn persoonlijke agenda met daaraan gekoppeld een tele-secretariaat vanwaar alles gestuurd wordt.
Deze agenda is een meerwaarde voor onze firma en een absolute aanrader!

Appoint…alvast bedankt voor de sublieme ondersteuning en service.

Toppie!

Franky Hauwytrans
Taxi – en luchthavenvervoer

“Sinds ik gebruik maak van de Appoint online Agenda is het werken veel aangenamer voor mezelf, de klanten en de patiënten. De wachttijden zijn een heel stuk minder geworden en ik bereik meer nieuwe klanten. De klant apprecieert de plotse omschakeling van vrije consultatie naar enkel op afspraak ook heel erg, dat blijkt uit hoe vlot het loopt. Binnen de week maakt al 70% van de klanten een afspraak. Het systeem zelf is heel gebruiksvriendelijk. Ik als computerleek kan er heel gemakkelijk mee werken. Ook grote pluspunten zijn de app voor je smartphone, dat de klant niet moet inloggen en je snel kleine aanpassingen kan doen als je weinig tijd hebt. Kortom een vooruitgang voor mijn praktijk!”

Valerie Gielen
Dierenarts

Vraag nu uw online demo sessie aan

en ontdek zelf alle voordelen van Appoint.

Test de verschillende mogelijkheden van het online agendasysteem en probeer de functionaliteiten uit die je leiden naar een efficiënt afsprakenbeheer.