Blogs / Testimonials

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Testimonials28 mei 2020

ASL Fly Executive vliegt tegen de richting in

ASL Group is een belangrijke speler op de Europese markt van de zakenluchtvaart. Ondanks dat toerisme klappen kreeg tijdens de coronacrisis, vloog ASL tegen de richting in en brengen ze een nieuw aanbod op de markt.

ASL Group is een belangrijke speler op de Europese markt van de zakenluchtvaart. Ondanks dat toerisme klappen kreeg tijdens de coronacrisis, vloog ASL tegen de richting in en brengen ze een nieuw aanbod op de markt.

ASL Fly Executive is het nieuwe vliegconcept van ASL Group. In de opstartfase bieden ze in de zomer vluchten aan naar Ibiza en in de winter naar Innsbrück.

Het idee van ASL is om lijndiensten aan te bieden met een luxe vliegtuig en in een beperkt gezelschap. Hetgeen zeker een pluspunt is in heel het social distancing verhaal.

Door dit nieuw en exclusief concept op de markt te brengen, ontstond er bij ASL de nood voor een website met geïntegreerd online reserveringssysteem en werd Appoint als partner aangesteld. Wij zijn in samenwerking met Priceless-IT aan de slag gegaan om een passende website en reserveringssysteem te ontwikkelen dat voldoet aan alle noden van de klant.

Share