Blogs / Testimonials

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Testimonials23 oktober 2020

Een slimme oplossing voor het agendabeheer

Kevin kon vaak geen telefoons meer opnemen omwille van tijdsgebrek. Door de drukte in de praktijk was het niet meer evident om alle inkomende telefoons te beantwoorden en afspraken telefonisch in te plannen. Dit was dan ook de voornaamste reden om op zoek te gaan naar een slimme oplossing voor het agendabeheer.

Dierenarts Kevin Langens behaalde in 2009 zijn diploma met onderscheiding aan de Universiteit Gentfaculteit diergeneeskunde. Verschillende bijscholingen in binnen- en buitenland werden gevolgd voor een blijvende kwalitatieve dienstverlening, gericht op kleine huisdieren en paarden.

De praktijk biedt verschillende diensten aan zoals: vaccinatie, ontworming, chirurgie, tandheelkunde, radiografie, … en nog veel meer! Daarnaast is dierenartspraktijk Kevin Langens ook een erkende en officiële verdeler van de ‘perfect fit’ harnassen voor dieren.

Te weinig tijd…

Kevin kon vaak geen telefoons meer opnemen omwille van tijdsgebrek. Door de drukte in de praktijk was het niet meer evident om alle inkomende telefoons te beantwoorden en afspraken telefonisch in te plannen. Dit was dan ook de voornaamste reden om op zoek te gaan naar een slimme oplossing voor het agendabeheer. Hij is terecht gekomen bij Appoint via de zaakvoerderPascal D’Helft.

Probleem in 1-2-3 opgelost

Door het online agendasysteem van Appoint te implementeren kan hij zich nu volledig focussen op zijn werk en passie“Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Door het online agendabeheer van Appoint kunnen klanten via de website met één klik een afspraak boeken. Ook de service en de communicatie verliepen zeer vlot. Wat een topresultaat!” – Kevin Langens

Share