Mailsupport

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  • Iphone
  • Outlook 2019

Accountinstellingen handmatig invoeren

Als u een e-mailaanbieder zoals iCloud, Google of Yahoo gebruikt, kan Mail uw e-mailaccount automatisch configureren met alleen uw e-mailadres en wachtwoord. Dit doet u als volgt:

1. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Mail’ en tik op ‘Accounts’.
  2. Tik op ‘Nieuwe account’ en kies “Andere”.
  3. Tik op “Voeg e-mailaccount toe”
  4. Voer uw naam, e-mailadres en wachtwoord in.
  5. Tik op ‘Volgende’. Mail controleert nu uw account.
  6. Kies “IMAP”.
  7. Voer in bij SERVER INKOMENDE POST:
    Hostnaam: mail.appoint.be
    Gebruikersnaam: je e-mailadres
  8. Voer in bij SERVER UITGAANDE POST:
    Hostnaam: smtp.appoint.be
    Gebruikersnaam: je e-mailadres
  9. Tik op ‘Volgende’.
  10. Ga terug naar ‘Instellingen’ > SMTP
  11. Wijzig Serverpoort naar 2525
  12. Tik op ‘Gereed’

E-mail account toevoegen met de standaard optie

Volg deze stappen:

1. Als Outlook geopend is, klik linksboven op “Bestand“.

2. Klik nu bovenin op “+ Account toevoegen“.

3. Vul het e-mailadres in dat je wilt toevoegen en klik op “Verbinding maken“.

4. Klik nu op “IMAP“.

5. Vul daarna onderstaande onderdelen in bij het getoonde scherm “IMAP – accountinstellingen“.

Inkomende e-mail

• Server: mail.appoint.be
  • Poort: 993
  • Versleutelingsmethode: SSL/TLS
  • Aanmelding via beveiligd -wachtwoordverificatie SPA) vereisen: niet aanvinken

Uitgaande e-mail

• Server: smtp.appoint.be
  • Poort: 2525
  • Versleutelingsmethode: STARTTLS
  • Aanmelding via beveiligd -wachtwoordverificatie SPA) vereisen: niet aanvinken

Klik op “Volgende“.

6. Vul in het volgende scherm het wachtwoord in en klik op “verbinding maken“.

7. Vink de optie “Outlook Mobile ook instellen op mijn telefoon” uit als je dit niet wilt gebruiken en klik op “Gereed“.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image