Een website met een verhaal

Job Expert is een HR bureau dat ontstaan is in 2015. Het is een jong bedrijf met veel ervaring en ambitie met als doel: de perfecte match vinden tussen een kandidaat en klant.

Job Expert wilde graag investeren in hun digitale transformatie en dus kregen we de vraag om een nieuwe website voor hen te bouwen. Een website die hun verhaal goed naar voor zou brengen.

Met dat verhaal in ons achterhoofd hebben we in samenwerking met Priceless-IT een website opgebouwd met een jonge en frisse look. Een website die Job Expert de mogelijkheid heeft gegeven om hun visie duidelijk weer te geven en daarnaast ook gebruiksvriendelijk is voor bezoekers. Appoint heeft ervoor gezorgd dat de website mobiel toegankelijk is en dus zowel goed zichtbaar is op desktop, tablet als mobiel.

Wij zijn trots op het eindresultaat! Hieronder kan u alvast een “voor” en “na” van de website zien.

VOOR

NA

Wilt u het volledig resultaat bekijken? Klik dan hier!

Wij waren op zoek naar een partner voor het bouwen van een nieuwe website, die daarboven ook verbinding maakte met de software die wij gebruiken.

Het team is heel erg professioneel te werk gegaan en er ontstond al snel een aangename wisselwerking waardoor het heel aangenaam werken was.

We zijn heel tevreden van het eindresultaat, het weerspiegelt exact hetgeen we voor ogen hadden.

Job Expert Team

Nood aan een nieuwe website of heeft uw huidige website een make-over nodig?

Bekijk hier onze referenties!