Blogs / Testimonials

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Testimonials3 maart 2022

Appoint-oplossing op maat

Elke professional deelt zijn tijd graag efficiënt in. Appoint maakt dit op een eenvoudige manier mogelijk.

Adopma, wat staat voor ‘Advies Op Maat’, is al meer dan 25 jaar actief in de financiële dienstverlening. Melfred Molog, zaakvoerder van Adopma, heeft al heel wat contacten in deze sector opgebouwd en weet heel goed met wie hij in zee moet gaan. 

Advies Op Maat is uw financiële raadgever, voor nu en straks. 

Pascal D’Helft, zaakvoerder van Appoint, en Melfred Molog kennen elkaar al een tijdje via verschillende netwerkorganisaties. Een samenwerking met Appoint was voor Adopma meer dan een evidentie. 

 

De juiste digitale oplossing

 

Eén van de frustraties was dat er te veel tijd gespendeerd werd in het plannen van afspraken met klanten en prospecten. 

Het heen en weer bellen en mailen paste niet in de ‘way of working’ van het bedrijf. Verschillende pogingen met andere programma’s gaven ook niet de gewenste resultaten.

 

Hoog tijd voor de juiste digitale oplossing: Appoint!

 

Adopma en Appoint hebben de handen in elkaar geslagen om de samenwerking aan te gaan. 

Naast de integratie van een online agendasysteem heeft Appoint ook een volledig nieuwe website op poten gezet zodat het verhaal van Melfred Molog duidelijk werd weergegeven. “Adopma had een zeer duidelijke visie voor ogen en wij zijn deze uitdaging met veel enthousiasme aangegaan”.

 

De samenwerking liep zeer goed! Appoint is goed bereikbaar en voorziet ons vlot van een antwoord en assistentie waar nodig.” – Melfred Molog – Zaakvoerder Adopma

Share