Blogs / Testimonials

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Testimonials26 augustus 2020

Fernando, klinkt als muziek in de oren…

De muziekwereld verandert stilaan en dat voelt ook Fernando Music Academy. Dit was voor de academie dan ook de aanleiding om te brainstormen en met een nieuw idee op de markt te komen, namelijk: een online muziekplatform. Een idee dat als muziek in de oren klinkt!

Fernando Music Academy is een initiatief dat zich focust op kwalitatief muziekonderricht. Het is de enige academie waar de muzikant in jou kan leren van nog betere muzikanten. Dit zowel online vanaf jouw lievelingsplek als face-to-face.

Fernando werkt met een mentorsysteem voor beginnende en professionele muzikanten. Het doel? Ambities van muzikanten waarmaken!

Time changes…

De muziekwereld verandert stilaan en dat voelt ook Fernando Music Academy. Dit was voor de academie dan ook de aanleiding om te brainstormen en met een nieuw idee op de markt te komen, namelijk: een online muziekplatform. Een idee dat als muziek in de oren klinkt!

Om dit nieuwe initiatief op korte termijn te lanceren, moest Fernando op zoek gaan naar een software partner die kort op de bal speelt én die een online agenda op maat snel kan opleveren. Appoint werd hiervoor als partner aangesteld.

Appoint werkte een geschikt platform uit waarbij studenten heel eenvoudig een afspraak kunnen boeken bij hun leerkracht. Er werd niet enkel gedacht aan de gebruiksvriendelijkheid naar de studenten toe, maar ook intern zodat ook leerkrachten makkelijk hun weg vinden.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Meer nog, trots op zulke initiatieven die op eender welk moment voor sfeer kunnen zorgen!

Share