Blogs / Testimonials

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Testimonials27 september 2020

“JAWADDE DADDE!”

“JAWADDE DADDE!” Dat was ook onze reactie toen we gecontacteerd werden door MediaMarkt. Een naam die jullie allemaal wellicht bekend in de oren klinkt.

MediaMarkt begon ooit als een cash & carry concept, een groothandel met zelfbediening. Al snel opende het bedrijf haar eigen winkels in het Makro-concept. In 2013 werd er ook het online verhaal toegevoegd, namelijk: de online webshop. Sindsdien kan iedereen altijd en overal terecht bij MediaMarkt. Met een mix van innovatie, een ruime productkeuze en een unieke beleving streeft de winkelketen naar gelukkige klanten, want dit is topprioriteit! Vandaag de dag is Mediamarkt nummer 1 in consumentenelektronica zowel in Europa als in België.

Appoint to the rescue!

Hoe komt zo een grote speler als Mediamarkt bij ons terecht? Google! Het bedrijf was via de zoekrobot op zoek gegaan naar een oplossing voor online agendabeheer.  Een flexibele agendamodule die volledig in lijn lag met haar specifieke noden en corporate design was het vraagstuk dat Appoint mocht beantwoorden.

Een kras of barst op het scherm van je gsm of tablet? Doordat de online agenda gekoppeld is met de stock, zie je onmiddellijk of het scherm dat je zoekt nog voorradig is. Bovendien kan je via de online agenda van Appoint met één klik een afspraak maken en zo direct geholpen worden.

Share