Blogs / Testimonials

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Testimonials29 september 2020

Geen enkele vraag was te veel!

Appoint ontwierp een volledige website/webshop voor Singer. Een gebruiksvriendelijke webshop die ook mobiel toegankelijk is en dus zowel goed zichtbaar is op desktop, tablet als mobiel.

In 1993 stampte Louis Evers Befrako NV uit de grond. De core business van Evers NV was het vervaardigen van koersfietsen, maar kende al snel een evolutie waarbij de business werd uitgebreid met de verkoop van naaimachines. In 1998 werd Befrako NV opgericht door de drie zonen van Georges: Bert, Frank en Koen.

Vandaag is het familiebedrijf uitgegroeid tot een sterke en betrouwbare partner in de volledige distributie van de BeLux als het aankomt op Singer naaimachines en huishoudapparatuur.

Singer in een nieuw jasje…

Om de online business te optimaliseren en de verschillende brands nog breder uit te werken, koos Befrako voor Appoint. In het verleden werkten ze reeds samen en ze zijn hier altijd zeer tevreden over geweest. Appoint ontwierp een volledige website/webshop voor Singer. Een gebruiksvriendelijke webshop die ook mobiel toegankelijk is en dus zowel goed zichtbaar is op desktoptablet als mobiel.

Ook de communicatie en service verliepen heel vlot tussen Singer en Appoint. “Voor aanpassingen en vragen konden we steeds bij de helpdesk van Appoint terecht. Geen enkele vraag was te veel.” – Koen Evers

Share