Blogs / Testimonials

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Testimonials23 november 2020

Politiezone LRH schakelt over naar klachten op afspraak

Zowel wat het totale product, als kostprijs, als de flexibiliteit betreft, voldeed Appoint compleet aan onze wensen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we voor deze leverancier hebben gekozen.

De politiezone Limburg Regio Hoofdstad is een Belgische politiezone die bestaat uit de Limburgse gemeenten: Diepenbeek, Halen, Hasselt, Herk-de Stad, Lummen en Zonhoven, waarvan Hasselt de grootste is.

Klachten op afspraak

Doordat de politiezone LRH de instroom van klachten moeilijk verwerkt kreeg, wilden ze overschakelen naar een digitale oplossing, namelijk: klachten op afspraak. Via opzoekwerk is Benny Jooken, commissaris van politiezone Limburg, terechtgekomen bij Appoint“Zowel wat het totale product, als kostprijs, als de flexibiliteit betreft, voldeed Appoint compleet aan onze wensen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we voor deze leverancier hebben gekozen.”  – Benny Jooken.

“Een kwalitatieve dienstverlening dankzij Appoint”

Het doel van het online agendasysteem is zicht krijgen op de klantenstroom van de politiezone. Voorheen kwam de burger steeds naar het bureau. Dit veroorzaakte lange wachttijden, frustratie bij de burgers, maar ook een kwalitatief slechtere afhandeling door tijdsdruk. Met een afsprakenmodule is het voor iedereen duidelijk wie en wanneer naar het bureau mag komen. Met een kwaliteitsvollere dienstverlening als resultaat.

“Vanaf het begin hadden wij een goed gevoel bij Appoint. Zij waren enorm flexibel en dienstverlenend. Niets was te veel. Ik zou hen bij iedere andere politiezone durven aanbevelen. Ondertussen heeft Appoint ook alle moeite gedaan om zich in regel te stellen met de GDPR-wetgeving.” – Benny Jooken

Share