Blogs / Testimonials

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Blogs4 november 2021

Waar moet jouw website zéker aan voldoen?

De wereld verandert snel, ook de onlinewereld. Websitebezoekers verwachten steeds meer, alles moet sneller werken en zoekmachines worden alsmaar slimmer. We hebben de meest belangrijke kenmerken van een goede website op een rijtje gezet!

De wereld verandert snel, ook de onlinewereld. Websitebezoekers verwachten steeds meer, alles moet sneller werken en zoekmachines worden alsmaar slimmer. Websites die 5 jaar geleden professioneel waren, zijn nu alweer sterk verouderd. Hoog tijd dus om jouw huidige website eens onder de loep te nemen! 

We hebben de meest belangrijke kenmerken van een goede website op een rijtje gezet! Aan de hand van deze checklist kan je controleren of jouw website voldoet aan de eisen waaraan een goede website moet voldoen in 2021.

 

1.  Responsive design is een must ✔️

Steeds meer mensen bezoeken websites op een mobile deviceJe zou zeggen dat het vanzelfsprekend is dat websites gemaakt worden met oog voor mobiel, maar believe it or not er bestaan nog heel wat websites die niet goed werken op alle apparaten. Als een website niet geoptimaliseerd is voor mobiel, kan je heel wat potentiële klanten mislopen.

 

2. De website moet een snelle laadtijd hebben ✔️

We leven in een maatschappij waarin iedereen op een snelle manier informatie wil vinden. Een trage website wordt snel verlaten en converteert niet. Wist je dat een trage laadtijd ook zorgt voor een slechtere positie in zoekmachines in Google? De meest populaire tool hiervoor is: PageSpeed Insights!

3. Kies voor een eenvoudige navigatie ✔️

Een website maak je niet voor jezelf maar voor jouw ideale bezoeker. Een menu dat logisch ingedeeld is en een duidelijke websitestructuur zijn dingen waar je zeker op moet letten. Indien je website niet gemakkelijk te gebruiken is, klikken bezoekers dan ook snel weg.

4. Zet goede call to actions in op je website  ✔️

Een Call To Action, beter gekend als “CTA’S” worden vaak in de vorm van knoppen weergegeven. Zorg dat je je bezoeker genoeg aanmoedigt om actie te ondernemen met CTA’s zoals een knop die naar het online agendasysteem leidt om een afspraak te maken.

5. Een goede website toont klantreviews  ✔️

Vertrouwen wekken is zeer belangrijk in 2021. Goede reviews laten je bedrijf betrouwbaarder lijken en helpen je te onderscheiden van de concurrentie. Eén van de belangrijkste redenen waarom je gebruik moet maken van reviews is omdat je er vertrouwen mee schept bij (potentiële) klanten.

Hulp nodig bij het verbeteren van jouw website? 

Een goede website is een vak apart! Onze webdevelopers bouwen gebruiksvriendelijke en professionele websites die volledig in lijn liggen met jouw bedrijf. Is jouw website aan vernieuwing toe? Of wil je een volledig nieuwe website laten bouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

BOEK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Share